taun
wisata pabrik

produk

leuwih >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

naon urang ngalakukeun

Ningbo Yurun napel Téhnologi Co., Ltd, leuwih ti 10-taun pangalaman dina industri pita aluminium foil, perenahna di zone industri di Simen Town, Yuyao Kota, Ningbo, Cina.Pausahaan ieu ngawengku wewengkon 15.300 méter pasagi dina total, nu aréa pabrik téh ngeunaan 11.000 méter pasagi.Perusahaan kami ogé produsén profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa kaset aluminium foil, pita biru pepet, sareng pita dua sisi…

leuwih >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng nawaran khusus.

Pananya ayeuna
  • Total Wewengkon: 15300 m²Wewengkon Pabrik: 11000 m²

    Daérah

    Total Wewengkon: 15300 m²
    Wewengkon Pabrik: 11000 m²

  • ISO9001: 2015 Quality System ROHS

    Sertifikasi

    ISO9001: 2015 Quality System ROHS

  • Pangalaman Produksi 10 taun, Kualitas Luhur, Harga Pangsaéna, Palayanan Cekap

    naha urang

    Pangalaman Produksi 10 taun, Kualitas Luhur, Harga Pangsaéna, Palayanan Cekap

aplikasi

warta

Pangaruh parobahan musiman dina pita

Pita mangrupikeun bahan bantu umum dina kahirupan urang, naha éta dianggo ...

Pangaruh parobahan musiman dina pita

Pita mangrupikeun bahan bantu umum dina kahirupan urang, naha éta dianggo ...
leuwih >>

Kumaha carana ningkatkeun listrik statik...

Pita aluminium foil mangrupikeun jinis pita industri, mangrupikeun jinis pita tinggi ...
leuwih >>

Aplikasi tina pita aluminium foil

Pita aluminium foil direkayasa kalayan agrésif, sensitipitas tekanan ...
leuwih >>

Kumaha carana ningkatkeun adhesion of pressu...

Pikeun kaset anu nganggo substrat PP sareng PET, "henteu aya résidu" ...
leuwih >>

Pasar pita napel domestik ngagaduhan ...

Anyar-anyar ieu, wartawan ngartos nalika ngahadiran iklan Cina ka-15 ...
leuwih >>